augustus 19, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

MEDS presenteert haar eerste Nederlandstalige single: ‘Hoog’

Met ‘Hoog’ laat MEDS haar eerste Nederlandstalige single los. Na enkele singles in het Engels besloot ze in volle lockdown om de uitdaging aan te gaan en haar carrière verder te zetten in haar moedertaal. Het resultaat mag er zijn: op een uptempo beat van Wits neemt ze de luisteraar mee in haar roes. En, goed nieuws: meer muziek komt er snel aan!

 

Credits ‘Hoog’

  • Tekst: Mélanie ‘MEDS’ De Saedeleer
  • Productie: Wietse ‘Wits’ Loos & Mélanie ‘MEDS’ De Saedeleer
  • Opname & mix: Wietse ‘Wits’ Loos voor Studio Scotch
  • Mastering: Ivo Statinski
  • Artwork & foto: Julia Rosca Dubois

 

Voor fans van: Jorja Smith, S10, Yade Lauren …

BIO

 

MEDS begon aanvankelijk met zang in het Engels. Haar eerste wapenfeit was in 2018, met de single ‘Another Lady’, waarmee ze shows opende van onder andere FATIMA, Tsar B en Macy Gray. In 2019 en 2020 bracht ze de singles ‘How Do I Know’, ‘Addicted’ en ‘Sativa’ uit. Vooral ‘Sativa’ werd goed opgepikt: ze kwam terecht in de Slow Movement & Café Chillout playlists van Spotify, werd gedraaid op StuBru en BRUZZ én ze mocht spelen op het prestigieuze ESNS in 2020.

2021 staat voor een grote ommekeer in de carrière van deze jonge dame, namelijk een complete switch naar het Nederlands. MEDS werkt hard aan nieuwe muziek, die uit zal komen in het najaar.

MANAGEMENT

Bas Maes
info@wordonline.be
0496 17 90 57