augustus 18, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Wat is de ideale hondenmatch voor rolstoelgebruiker Lieselot?

Morgen in aflevering 2 van Viervoeters

Joris Hessels en Dominique Van Malder openen morgen – woensdag 8 september – opnieuw hun eigen datingbureau voor hond en mens. Aan de groene oevers van de Schelde zetten ze onder andere een blind date op voor Lieselot en haar vriend Ward. Lieselot zit al sinds haar geboorte in een rolstoel: “Door de zwangerschapsvergiftiging van mijn mama, ben ik twee maanden te vroeg geboren. Door slecht functionerende longen is er dan hersenbeschadiging ontstaan en worstel ik ook een beetje met een visuele beperking.” En dat bemoeilijkt de zoektocht, weet expert Koen: “Je moet sowieso al een hond nemen met een iets lager energieniveau én ze moet de hond natuurlijk ook kunnen aaien. Voor een assistentiehond kan Lieselot zich nog te goed zelf behelpen.”

Klara, Guy en dochter Lola starten met de hulp van Joris en Dominique de zoektocht naar hun ‘vierde musketier’.

Daphne is klaar om ook een dog mom te worden. Ze brengt haar goede vriendin Ute, die dog mom is van twee honden, mee naar het pop-up asiel.