augustus 18, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

“Haar job is de tram besturen, niet om uitgescheten te worden”: politie onderschept heethoofd aan tramhalte.

Foto: Vtm

Helden van Hier: Politie Oostende – woensdag 22 september om 20u40 bij VTM

Inspecteurs Jeremy en Fabrice krijgen een oproep voor een woningbrand en arriveren voordat de brandweer ter plaatse is. “Elke seconde telt, een brand kan supersnel evolueren, zeker een binnenbrand. Dus best zo rap mogelijk ter plaatse zijn en kijken wat je kan doen”, vertelt Fabrice. Jeremy is de twee-eiige tweelingbroer van Thibaut en werkt ook in hetzelfde korps. “Moest je het niet weten, zou je nooit denken dat we broers zijn. Het enige wat we gemeen hebben is onze stem, dat horen we toch veel”, zegt Thibaut. Broer Jeremy bevestigt: “De gelijkenissen in de job zijn er wel, het temperament ook een beetje. Maar ik ken hier collega’s die eerder m’n tweelingbroer zouden kunnen zijn dan m’n eigen broer.”

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Story image

Inspecteurs Mieke en Sven doen een interventie na een winkeldiefstal. Een meisje van 14 jaar heeft chocolade gestolen en werd betrapt. Twee repen van 79 cent per stuk. “Als de winkel elke keer zou zeggen: ‘voor die 79 cent gaan we de politie niet opbellen’, zou je al rapper creëren dat ze later blijven stelen, want er wordt toch nooit niets aan gedaan. Onmiddellijke bestraffing is nog altijd de beste les”, vertelt Mieke, zelf mama van twee kinderen. Ze probeert de boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen en dat maakt indruk bij het tienermeisje. “Ik denk wel dat Mieke daar beter voor geëquipeerd is, ook vanuit haar ervaring als moeder”, vertelt Sven.