augustus 18, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Nieuwe Daisy Opdebeeck – Alles komt goed

DAISY OPDEBEECK - ALLES KOMT GOED
De naam Daisy Opdebeeck is ondertussen genoeg gekend, haar deelname aan de vorige editie van Belgium Got Talent, ging niet onopgemerkt voorbij met een mooie plaats in de halve finale.
Ze liet zich ook opmerken met haar deelname aan het songfestival for blinds, waar ze een mooie 5de plaats behaalde.
Intussen heeft Daisy ook gezorgd voor enkele mooie pareltjes aan singles zoals “Avond”, “In het park” en recentelijk nog “Lief voor mekaar”. Zelfs in Corona tijd ging ze niet onopgemerkt voorbij.
En nu is Daisy terug met een nieuwe single, en het moet gezegd, dit is een zeer straffe single, wat bewijst dat Daisy een super straffe madam is en absoluut haar plaatsje verdient aan het hoogste firmament van onze rijke Vlaamse Showbizz!
“Alles komt goed”, is zo een nummer waarvan je zegt, ja dat is het, dat blijft hangen, dat is sterk, dat sleept je mee, dat heeft een boodschap, kortom dit is een regelrechte hit in het rijtje van de singer-songwriters nummers. O
ndertussen, staan er nog meerdere singles en een album gepland later dit jaar, iets om absoluut naar uit te kijken dus. Ondertussen wordt Daisy ook op de voet gevolgd door Niels Destadsbader, die wel een hele grote boon voor haar had tijdens BGT, wat ons toch mag bewijzen dat hier iets heel straf en goed aan het gebeuren is.
Van “Alles komt goed” zal ook een videoclip gemaakt worden die via alle internet- en Social Media kanalen zijn weg naar het grote publiek zal vinden.
Luister, geniet en laat vooral de boodschap binnen komen met “Alles komt goed” ….