augustus 18, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Nieuwe WIM & DJ Dysfunkshunal single: ‘Foto’

Nieuwe WIM & DJ Dysfunkshunal single

WIM en DJ Dysfunshunal leerden elkaar kennen als tieners. Intussen staan de nodige jaren op de teller. Wim profileerde zichzelf als een maatschappijkritische, technische rapper en muzikant. DJ Dysfunshunal verdiende zijn strepen internationaal als battle en party-DJ. En natuurlijk ook als producer.
Het leven is wat het is: een moeilijke passage richting een onvoorspelbaar eindpunt. Nu de 40 gepasseerd is, zijn beide hiphop-pioniers ‘over de helft’. Dat resulteert in doordachte muzikale creaties. Een eerlijke mix van hedendaagse sounds en nineties boombap-hiphop met daarover een hoogstaande flow laten je mee reflecteren over maatschappelijk relevante thema’s. Laat de boodschap maar brokken maken. De discussies zijn de halve oplossing. We zijn over de helft.

Single ‘Foto’
Niemand kan reflecteren in volle sprint. WIM nodigt de luisteraar uit om voldoende stil te staan in het leven. Even de tijd nemen om te laten doordringen wat er dagelijks als een sneltrein op ons afkomt. Een foto nemen van het nu. Als herinnering voor later. Maar ook als tussentijdse evaluatie. Reculer pour mieux sauter, heet dat dan. Lang leve de fotografie!