augustus 19, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Kleinzoon vermist tijdens wandeling in de duinen: “Geef uw kinderen altijd een oriëntatiepunt moest je ze kwijt geraken”

Foto: Vtm

Helden van Hier: Politie Oostende – woensdag 29 september, om 20u40 bij VTM

Bekijk hier de preview:

Story image

Eerste inspecteurs Wim en Jörgen houden ’s nachts een wagen met Franse nummerplaat staande aan een tankstation. De vier inzittenden beweren dat ze een vriend komen depanneren. “Een depannage doen voor een vriend, komende uit Frankrijk om vier uur ’s nachts, terwijl die vriend daar niet is en er ook geen adres van die vriend gekend is. Bon, dat verhaal klopt dus niet“, vertelt Jörgen. En het gaat van kwaad naar erger: de papieren van de wagen blijken niet in orde, het voertuig is niet verzekerd en twee passagiers hebben ook geen geldige papieren op zak. Op de achterbank vinden de agenten een lege fles wodka en lachgas ampules. De chauffeur zal nu ook nog moeten blazen voor een alcoholtest.