augustus 19, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Alweer een verhuis en terug naar school

Foto: Vtm

Camping Coppens – Onze Zweedse Zomer: laatste aflevering op donderdag 30 september om 20u35 bij VTM

Het hoogseizoen op de camping loopt stilaan ten einde. Staf en Monique, de nieuwe uitbaters van Camp Grinsby kunnen terugblikken op een eerste, geslaagde zomer. En dat moment wil Staf laten vereeuwigen met een tatoeage. Hij heeft gekozen voor een Vegvisir of Viking kompas. “In dat kompas zit zowat mijn hele Zweedse droom vervat“, verklaart Staf. “Ook al ben ik op een ander pad beland, ik ga mijn weg altijd terugvinden. Ik ben niet zozeer gebonden aan een huis of plek, maar wel aan de plaats waar mijn gezinnetje is.”

PREVIEW: Een camping uitbaten… dat is ook huwelijksfotograaf spelen
Story image