augustus 18, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Dennie Damaro – Gewoon jezelf zijn

Dennie Damaro

Dennie Damaro levert met zijn nieuwe single “Gewoon Jezelf Zijn” een zuiders getint dansbaar pareltje af. Bart Claus stond in voor de productie en zoals vanouds schreef Dennie zelf tekst en muziek. De single is tevens terug te vinden op zijn recente dubbel-cd “Het Allerbeste Van Dennie Damaro” waarop 40 liedjes prijken. De single zal wederom ondersteund worden door een professionele videoclip. Momenteel werkt Dennie in Nederland in de befaamde “Telstar” studio’s van wijlen Johnny Hoes aan een album met bekende covers dat dit najaar zal verschijnen. Ook in zijn 50ste levensjaar is hij nog steeds die bezige bij die keihard werkt aan zijn carrière en blijft vechten voor erkenning!