augustus 19, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Rocker Wilk ontroert de jury met een zelfgeschreven nummer voor zijn moeder.

Foto: Vtm

Belgium’s Got Talent: nu vrijdag 1 oktober om 20u35 bij VTM

En Wilk is niet de enige die de aandacht van de juryleden weet te trekken. Swapnil (35 jaar uit Gent) zorgt met zijn Indische volksdans voor een stevige portie amusement en ‘Bollywood vibes’. Vooral Davy zal zich deze act nog lang herinneren…

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Story image

Deze kandidaten maken hun opwachting op het podium van Belgium’s Got Talent:

  • Wik Oostende, Oostende, 14 – 18 jaar. De tieners van ‘Willen Is Kunnen’ springen het podium op om de spits af te bijten. Met hun explosieve trampoline-act proberen ze de jury omver te blazen.
  • Vaqa, Diest, 23 jaar. Rapper Vaqa is in the building en dat zal de jury geweten hebben. Geflankeerd door zijn twee bodyguards maakt hij zijn debuut op het grote podium.
  • Cyber Control, Poelkapelle, 20 en 25 jaar. In deze dansact brengt de mysterieuze professor Nicolas zijn prototype Kjaran tot leven in een originele choreografie.
  • TeamStart2RC, Lier, 19 en 26 jaar. De modelvliegtuigen van Ignace en Timen scheren rakelings langs het publiek.
  • Moving fire Arts, Antwerpen, 38 jaar. Saar en Ruslan zijn partners in crime op elk gebied. Laura haalt er tijdens deze spectaculaire act alvast het brandblusapparaat bij, want deze twee artiesten zetten de studio letterlijk in vuur en vlam.
  • Flauwine, Beverst, 48 jaar. Flauwine zorgt vrijdag voor de komische noot. Als ambtenaar van festiviteiten en positiviteit beschouwt ze het als haar plicht om het publiek aan het lachen te krijgen.
  • PE Live, Brussel, 25 – 37 jaar. Gospelkoor PE Live wil iedereen betoveren met hun energie. Hun samenzang in combinatie met hun live band zorgt alvast bij An voor kippenvel. ‘Gospel met attitude’ oordeelt ze.
  • Jill, Jitse en Iebe, Aalst, 16 – 18 jaar. Broer en zus Jitse en Iebe brengen hun vriendin Jill mee voor een ruige hiphop-act. Iebe staat zijn mannetje tussen deze 2 straffe madammen.

Ook dit keer kan de kijker één Golden Buzzer uitdelen via VTM.be. Daarnaast hebben juryleden Ruth Beeckmans en Bart Peeters hun Golden Buzzer nog niet gebruikt. Kan één van de acts hen nu vrijdag verleiden om te duwen?