augustus 19, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Deborah Leemans en vriend Bruno op huizenjacht in Denderstreek.

Foto: play4

Nieuwe week Huizenjagers van maandag 4 oktober t.e.m. donderdag 7 oktober om 19u40 op Play4

Een nieuwe week Huizenjagers betekent ook drie nieuwe makelaars, nieuwe kandidaat-kopers en een nieuwe streek. Dit keer trekken makelaars Christophe, Diane en Didier naar de Denderstreek. En laat het nu net in deze regio zijn dat onder andere Deborah Leemans – bekend van haar deelname aan Temptation Island – samen met haar vriend Bruno een leuk stulpje zoekt:

De makelaars

Diane is een gemotiveerde makelaar waar een hoek af is. Ze startte haar carrière vijftien jaar geleden in Tenerife. Ondertussen heeft ze haar eigen zaak opgericht en is ze trots op haar Immo Uphouse. Diane wil altijd meer. Als ze een huis verkoopt, zorgt ze ervoor dat alles piekfijn in orde is. Een echte rock-and-roll makelaar die er alles aan doet om het beste te vinden voor haar klanten.

Didier is 35 jaar en is ondertussen al 12 jaar makelaar met een enorm ‘boy next door’-gehalte. Hij is geboren en getogen in Aalst en is niet van plan om daar snel weg te gaan. We zouden kunnen zeggen dat hij een BA is: een bekende Aalstenaar. Didier zegt waar het op staat en wil dat er een klik is tussen de mensen en het pand. Als er geen klik is vertrekt hij liefst meteen naar het volgende. Samengevat is hij een sociaal dier met een passie voor immobiliën.

Aflevering 1 op maandag 4 oktober

De 22-jarig Shanti woont samen met haar vriend, maar vindt huren weggegooid geld. Ze zou graag samen met haar vriend bouwen aan de toekomst en hiervoor zoekt ze de ideale woning. Ze is schoonheidsspecialiste in bijberoep en in haar nieuwe huis wil ze ruimte voor een schoonheidssalon. Ze wil een moderne, instapklare, open bebouwing met veel lichtinval en open ruimtes. Een grote tuin is zeker een must. Neem daarbij nog een oprit waar de auto op kan staan en een grote dressing en het plaatje is compleet. Budget: 300.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 5 oktober

Aflevering 3 op woensdag 6 oktober

Aflevering 4 op donderdag 7 oktober