augustus 19, 2022

Showbizzkrant.net

wordt gesponsord door Supreme Hosting

Nagelbijtende hondmoeting in Viervoeters: “Worst case gaat hij bijten.”

Foto: Play4

Aflevering 6 op woensdag 6 oktober om 20u35 op Play4

In een nieuwe aflevering van Viervoeters staan Joris en Dominique voor een moeilijke opdracht. Het sportieve koppel Steven en Klaartje heeft tijd en ruimte om een derde hond te verwelkomen, maar het moet dan wel boteren met hun andere honden Dillon en Sam: “Onze hond Dillon, die ook geadopteerd is, doet het niet altijd even goed met andere honden. En daar hebben we wel wat schrik voor. Worst case gaat hij bijten.”  Gelukkig kunnen ze beroep doen op de professionele begeleiding van de experten.

Ludo en Ria hebben al heel hun leven honden gehad. Na een korte hondenpauze zoeken ze nu een nieuwe viervoeter. Over de grootte en het ras discussiëren ze dagelijks.

Vrijgezel Tine heeft onlangs een appartement gekocht en is klaar om dat te delen met een harige huisgenoot.